Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Duyurular: 06 Ocak Salı, 16:00 da İzmir  Ekonomi Üniversitesinde Grup Tual konseri olacaktır.

Tüm üyelerimiz davetlidir.
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Çevrimdışı Çevrimdışı
Konu: tebrikler  (Okunma Sayısı 102 defa)
« : Ağustos 02, 2008, 05:52:37 ÖS »

meraba yeni albünüz hakkında sizi tebrik ederim. Fakat önceki grup elemanlarınızdan sezi çeşitliyle neden birlikteliğinizi sürdürmediniz onun yorumlarını çok beğeniyordum. tabiki şimdiki vokalistiniz iskender abiyide beğeniyorum. Tekrar yeni çalışmalarınızı tebrik eder yolunuzun açık olmasını diliyordum sivastan hayranınız Ziya

Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #1 : Ağustos 02, 2008, 06:49:37 ÖS »

meraba yeni albünüz hakkında sizi tebrik ederim. Fakat önceki grup elemanlarınızdan sezi çeşitliyle neden birlikteliğinizi sürdürmediniz onun yorumlarını çok beğeniyordum. tabiki şimdiki vokalistiniz iskender abiyide beğeniyorum. Tekrar yeni çalışmalarınızı tebrik eder yolunuzun açık olmasını diliyordum sivastan hayranınız Ziya

teşekkür ederiz. Sezi ile ayrı kulvarlarda müzik yaşantılarımıza devam etmemiz tamamen müzikal konularda farklı anlayış ve beğenilere yönelmiş olmamızdan kaynaklanmaktadır. Kendisiyle arkadaşlığımız ise devam etmektedir.

FIRAT
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kişisel İleti:TUAL..
« Yanıtla #2 : Ağustos 04, 2008, 06:07:33 ÖÖ »

böyle bir acıklama yapman iyi oldu ertugrul abi..

TUAL HEP VAROLSUN..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Tema Duzenleyen Ares Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Bu Sayfa 0.513 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.011s, 2q)